Algemene voorwaarden

1. Recht op ruilen en teruggave aankoopsom

Alle artikelen die u hebt gekocht op Havenonderdelen.nl kunt u zonder opgaaf van reden en binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, aan ons retourneren. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening. De geleverde artikelen mogen ter controle en voor het zicht uit de verpakking worden gehaald, maar moeten bij retourzending nog voorzien zijn van de originele etiketten. Indien er waardevermindering optreedt doordat de artikelen zijn gebruikt, behouden wij ons het recht hiervoor een redelijke vergoeding te eisen.

Wanneer u een artikel retour stuurt dient u het bijgevoegde retourformulier in te vullen en bij het pakket te voegen. Bij ontvangst van het retourartikel zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

2. Levering en verzendkosten

Wij bezorgen de artikelen uitsluitend binnen Nederland via DPD zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt normaliter 7 werkdagen vanaf de besteldatum. Havenonderdelen.nl behoudt zich het recht om in uitzonderlijke omstandigheden een langere levertijd te hanteren. Havenonderdelen.nl zal u in dat geval op de hoogte brengen van de langere levertijd.

De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 50,- of meer bedraagt is gratis. Indien het bestelbedrag lager is dan € 50,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 7,50.

U heeft binnen 7 dagen altijd het recht de bestelling te annuleren. Wanneer het product nog niet verzonden is, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wanneer de bestelling reeds ter verzending is aangeboden bij DPD, zijn de retourkosten bij annulering voor uw rekening.

3. Prijzen en betaalmogelijkheid

De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Op Havenonderdelen.nl kunt u alleen betalen via iDEAL, dat  is eenvoudig en veilig betalen via uw eigen vertrouwde bank. Wanneer de betaling is geaccepteerd zullen wij het leveringsproces in werking stellen. Wanneer artikelen retour gezonden worden, zullen wij na ontvangst van de retourzending binnen 48 uur het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

4. Persoonsgegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afwikkelen van uw bestelling en niet voor andere commerciële doeleinden. Al uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen.

5. Bestellingen weigeren

Het staat Havenonderdelen.nl vrij om online bestellingen niet aan te nemen. Deze keuze ligt geheel bij Havenonderdelen.nl en zij hoeft dit niet te motiveren. Indien Havenonderdelen.nl een online bestelling niet aanneemt, deelt  Havenonderdelen.nl dit u onmiddellijk mee.

6. Wettelijke informatie over het recht van teruggave

U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Deze termijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te retourneren. De kosten en risico’s van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres:

Havenonderdelen.nl
de Iendrachtwei 4
8651 CT IJlst

7. Garantie

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

8. Colofon www.havenonderdelen.nl

www.havenonderdelen.nl
de Iendrachtwei 4
8651 CT IJlst

Btw-nummer: NL8197.15.682B01
KvK-nummer: 01070630

Persoonlijke aansprakelijkheid: vennootschap Infra Trading B.V. gevestigd te IJlst

U kunt als volgt contact met ons opnemen:

Per telefoon: 0515 – 531806
Per e-mail: via info@havenonderdelen.nl of via het contactformulier

9. Toegepast recht

Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Klantenservice